Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Har du brug for professionelle og flotte visitkort?

Selvfølgelig har du det! Visitkort design er en utrolig vigtig del af din virksomheds visuelle identitet. Vi kan være behjælpelig med design og rådgivning af dine nye visitkort. Vi sørger for, at visitkort designet har en rød tråd, så det matcher resten af jeres marketingmateriale. Vi finder desuden den bedste løsning for jer og opfylder de krav i nu måtte have.

Vi kan leverer de trykklare filer til dig, eller vi kan sørge for at finde en god pris på tryk eller print for jer. 

Kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf.: 20 98 77 41.

 

Se nogle af vores visitkort design referencer her:

Tilbage
Frem

 

 

Visitkort design behøver ikke at være kedeligt

Der findes i dag rigtig mange muligheder indenfor design af visitkort. Du behøver ikke trykke eller printe det på almindelig papir, men i stedet for trykke visitkort på plastik, metal eller anden form for materiale.


Vi har lavet visitkort design i plastik, metal, struktureret papir og endda i træ, se nogle af de visitkort design her:

 

Tilbage
Frem

 

Vi skaber en rød tråd

Når vi designer jeres visitkort, så tager vi udgangspunkt i jeres visuelle identitet, så designet af visitkortet har en rød tråd igennem jeres marketingmateriale. Hvis i ikke allerede har et logo design, kan vi også være behjælpelig med dette.
 

Få designet visitkort der skiller sig ud, så du får mere opmærksomhed. I stedet for at lave et visitkort ligesom alle andre, så har du nu muligheden for at få designet et visitkort der ikke bare matcher din visuelle profil, men der også bliver lagt mærke til. Designet af dit visitkort afspejler også din virksomhed ydelser/produkter.

 

 

Få selv inspiration til jeres visitkort design

Vi har skrevet en del blogindlæg omkring visitkort design, så tag et kig i vores blog, for at få noget inspiration. Vi kan bl.a anbefale følgende blogindlæg: Plastik visitkort kan være yderst kreative - Visitkort inspiration og trends - 40 unikke visitkort design 

The form you request is not available now.

Please try again later.

visitkort-design

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk