Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Søgemaskineoptimering -
Få en bedre placering i Google

Få en bedre placering i Google og andre søgemaskiner ved hjælp af søgemaskineoptimering. Det er utrolig vigtigt i dag at have en god placering i søgemaskinerne, for at blive set, dette kan vi hos breinholtandersen være behjælpelig med. For at få en bedre placering i Google skal der arbejdes med søgemaskineoptimering af jeres hjemmeside. Der skal arbejde med de søgeord du ønsker at have en god placering på dernæst skal der også arbejdes med bl.a. linkbuilding. 

 Hvordan fungere processen?

Vi vil i samarbejde med dig udarbejde en liste over de søgeord du ønsker at have en god placering på. Dernæst vil vi analysere på søgeordene for at vurdere konkurrencen hvorefter vi kan udarbejde et tilbud. Når tilbuddet er godkendt vil arbejdsprocessen fra vores side gå i gang. Vi får lagt en plan og fremlagt den for dig så du kan følge med i processen. Vi holder desuden altid vores kunder løbende opdateret med deres søgemaskineoptimering.

 

 

Hvad koster det?

Prisen afhænger af opgavens omfang. Når vi har analyseret søgeordene vil du fremsende et officielt tilbud til dig. Hos breinholtandersen påtager vi os også at løbende vedligeholde jeres søgemaskineoptimering.


mand

 

 

 

 

Navn:

E-mail:

Besked:

Vil du vil mere omkring
søgemaskineoptimering?

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk