Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Kreativ og inspirerende blog om grafisk design og iværksætteri

Bemærk:

 

Facebook har lavet deres design/opsætning om, derfor har breinholtandersen udarbejdet en ny guide, som du kan finde her.

Din personlige profil på Facebook, kan kun give dig lidt opmærksomhed, hvorimod med en Facebook Fanside kan du nå meget længere ud.

Læs mere… 0

breinholtandersen skrev sidste år omkring Webdesign trends i 2010, og der er ikke meget der vil blive ændret i 2011. Det er stadig store billeder, håndtegnede elementer og illustrationer der vil præge hjemmeside designet i 2011. Dog vil de mobile enheder vinde mere frem, og det skal man tage hensyn til i designfacen.

Læs mere… 0

Når man skal have designet og trykt visitkort, vælger man typisk den sikre model, som langt de fleste andre virksomheder. Den sikre model er også en billig model, men ved at investere lidt flere penge, kan man opnå en langt større værdi.

Læs mere… 0

Hver dag bliver der publiceret en masse nyt indhold på nettet, og meget af dette indhold, er nyttig viden for dig som erhvervsdrivende. Google har et gratis produkt de kalder Google Underretninger, som sørger for at overvåge nettet med søgeord, som du selv vælger. Derefter får du tilsendt en e-mail hver gang, der nytter relevant indhold på nettet omhandlende de søgeord du har indtastet.

 

Læs mere… 0

Pressemeddelelse:

"Virksomheder i detailbranchen kan med fordel udvide deres forretning med en webshop som supplement til deres fysiske butik. Dermed er de ikke begrænset af deres fysiske rammer, men kan sælge deres produkter i hele Danmark og endda world wide. Forslaget kommer fra Rune Breinholt Andersen, der har stor erfaring med web-aktiviteter i breinholtandersen.dk.

Læs mere… 0

breinholtandersen har fundet 15 flotte visitkort design frem til dig, som kan bruges til inspiration...

 

Læs mere… 0

Tjek ind hos breinholtandersen.dk via Foursquare og få 20% rabat på din nye webshop.

 

Læs mere… 0

Som virksomhed er det en nødvendighed, at have et logo. Men hvilke overvejelser skal man gøre i processen? Hvordan skal det se ud? Og hvordan kommer man lige igang med det?

 

Læs mere… 0

Freelance grafiker - din sikkerhed

 

Lej mig som jeres nye freelance grafiker på timepris, og dermed slippe for at ansætte en ekstra medarbejder til jeres grafiske design opgaver. Freelance grafiker breinholtandersen garanterer et kvalitetsprodukt, som lever op til tidens standard og krav når det handler om grafisk design.

 

Kontakt din freelance grafiker i dag.


Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk