Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Kreativ og inspirerende blog om grafisk design og iværksætteri

Vi har tidligere skrevet  blogindlægget Hvordan designer man en professionel Facebook Fanside. Facebook har siden da lavet om på deres design og måden man laver fansider på, så her kommer en ny guide til at lave en Facebook Fanside.

 

Læs mere… 9


Efter 14 dages barsel er kontoret igen åbent. Telefonen er tændt, e-mailen er klar og hovedet er fyldt med kreative ideer :O)

Læs mere… 0breinholtandersen holder lukket fra den 28. juni til 12. juli grundet en 14-dages barsel. Efter denne periode vil kontoret igen være åbent og tager gerne imod jeres opkald samt e-mails.

Læs mere… 0Interessant statistik omkring sociale medier.
Det giver lidt stof til eftertanke...

Læs mere… 0

Jeg har tidligere nævnt brugen af QR Koder til bl.a. visitkort, men nu bliver visitkort virkelig gjort levende ved brug af Argumented Reality.

Læs mere… 0


De trykte visitkort lever stadig i bedste velgående og breinholtandersen har udvalgt nogle lidt mere specielle og unikke visitkort designs, som forhåbentlig kan inspirere.

 

Læs mere… 0


Facebook brugere skifter oftere og oftere profilbillede, og det skal man ikke være helt ligeglad. Man skal udnytte det...

 

Læs mere… 0


QR-koder er blevet mere og mere udbredt, og du kender dem sikkert.

Læs mere… 2

Freelance grafiker - din sikkerhed

 

Lej mig som jeres nye freelance grafiker på timepris, og dermed slippe for at ansætte en ekstra medarbejder til jeres grafiske design opgaver. Freelance grafiker breinholtandersen garanterer et kvalitetsprodukt, som lever op til tidens standard og krav når det handler om grafisk design.

 

Kontakt din freelance grafiker i dag.


Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk