Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Kreativ og inspirerende blog om grafisk design og iværksætteri

At vælge de rigtige farver til dit logo er langt vigtigere end du måske tror. Det er vigtigt at anvende en passende farve, der giver dig mulighed for effektivt at identificere dit brand.

Læs mere… 0

 

Vi vil gerne sige tak til vores kunder, samarbejdspartnere samt leverandører for et godt samarbejde i 2011.

Læs mere… 0

Hvis i havde spurgt mig for et par år siden, om man skulle optimere ens hjemmeside til smartphones og tables, så havde jeg faktisk sagt nej. Men grundet udviklet på den mobile platform, så vil jeg klart anbefale det i dag.

Læs mere… 0

Dette blogindlæg handler omkring Call to action knapper, som i dag er en vigtig del af hjemmeside design, for at kunne konvertere jeres besøgende.


Læs mere… 0

Det er blevet en årlig tradition, at skrive omkring hjemmeside design trends. Vi har tidligere omkring Webdesign trends i 2010 og Hjemmeside design trends i 2011. Og nu er turen kommet til hjemmeside design trends i 2012, hvor vi kommer med vores tanker og skud på, hvad der rent visuelt kommer til at kendetegne hjemmeside designs i det kommende år.

Læs mere… 0

Et visitkort betyder utrolig meget for dig og din virksomhed. Det er del af virksomhedens identitet man uddeler til kunder, potientelle kunder, samarbejdspartner mm. Derfor er det også vigtigt, at visitkortet repræsentere virksomheden og samtidig fremstår professionelt. Vi ved jo godt at førstegangsindtrykket er utrolig vigtig!

Læs mere… 1

Logo design handler om at udarbejde et logo der afspeljer virksomhedens branche og værdier.

Læs mere… 0

Vi har samlet en række at spritnye og lækre skrifttyper, der bl.a. kan bruges til logo.

 

Læs mere… 3

Freelance grafiker - din sikkerhed

 

Lej mig som jeres nye freelance grafiker på timepris, og dermed slippe for at ansætte en ekstra medarbejder til jeres grafiske design opgaver. Freelance grafiker breinholtandersen garanterer et kvalitetsprodukt, som lever op til tidens standard og krav når det handler om grafisk design.

 

Kontakt din freelance grafiker i dag.


Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk