Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Kreativ og inspirerende blog om grafisk design og iværksætteri

Du har med garanti en masse arbejdsopgaver i løbet af dagen, det kan bl.a. være:

- Læse/besvare mails
- Sende tilbud
- Skrive faktura
- Bogføre
- Opdatere status på Twitter, Facebook, Linkedin mm.
- Skrive blogindlæg
- Svare på blog kommentarer
- Holde dig opdateret med trends og mode i den grafiske branche
- Svare telefonopkald
- mm.

Læs mere… 0

Google sidder på omkring 70% af søgemaskine markedet verden over, og ved at øge din synlighed på Google, kan du vinde en masse nye kunder.

 

Læs mere… 0

Grafisk designer Rune Breinholt Andersen har efter nogle år i København valgt at vende tilbage til det jyske og starter ny lokal virksomhed i hjertet af Hadsten.

 

Læs mere… 0

Den 6. april holdte jeg et foredrag i Østjysk Business Network omkring hvordan man kan markedsføre sig via de sociale medier. Man kan, med relative få og billige midler skabe en opmærksomhed omkring ens firma ved at blogge.
 

 

Læs mere… 0

breinholtandersen har brugt de seneste par måneder til at grave ned i programmeringens verden, og kan nu tilbyde vores kunder at designe hjemmesider implementeret i et Content Management System (CMS). Dermed får du som kunde flere fordele, da både omkostninger og leveringstid bliver holdt nede. 

 

Læs mere… 0

Her er en lille guideline, til at hjælpe dig med at arbejde effektivt hjemmefra.

For mange lyder det, at have en hjemmearbejdsplads som en drøm. Man kan arbejde, når man lige er hoppet ud af sengen, man kan bruge mere tid sammen med familien og man planlægge sin egen tid. Det lyder da næsten for godt til at være sandt? Desværre er alle disse billeder præcis som beskrevet, en drøm.

Læs mere… 0

Freelance grafiker - din sikkerhed

 

Lej mig som jeres nye freelance grafiker på timepris, og dermed slippe for at ansætte en ekstra medarbejder til jeres grafiske design opgaver. Freelance grafiker breinholtandersen garanterer et kvalitetsprodukt, som lever op til tidens standard og krav når det handler om grafisk design.

 

Kontakt din freelance grafiker i dag.


Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk