Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Kreativ og inspirerende blog om grafisk design og iværksætteri

94% af danskere foretrækker Google som deres foretrukne søgemaskine her i Danmark. Dermed er det også vigtigt, at man som firma er placeret højt i en Google søgning.

Ved at blive placeret på første side i en Google søgning, kan man forøge sin omsætning markant. Jeg har fundet et redskab frem til dig, som kan give dig et overblik over din placering, og ikke mindst, hvad du kan gøre bedre.
Programmet hedder Website Auditor, og er ganske gratis. Det findes både til Mac og PC.

 

Læs mere… 0

Står du og at have lavet et nyt logo eller måske opdatere det nuværende? Så har jeg samlet 5 helt moderne og gratis logo skrifttyper, som du kan anvende.

Læs mere… 0

Linkedin er et godt redskab til at komme i kontakt med potientelle kunder på. Men det er vigtigt at du får lagt en stategi og en målsætning, for hvordan du vil anvende Linkedin. Er dit mål at få 3 nye tilslutninger hver dag? Måske ønsker du at blive mere aktiv i diverse grupper? Eller ønsker du ganske enkelt flere salgsemner?

Jeg har samlet nogle gode råd til, at få mere ud af Linkedin.

 

Læs mere… 0

Som selvstændig er det vigtigt at få udsendt fakturaer til kunder, ellers tjener man ingen penge. Vi kommer med en guide til gratis regnskabsprogrammer til jer iværksættere.

Læs mere… 0

At arbejde alene kan være rigtig fedt. Det er rart at vide præcis hvad man laver og hvornår - man kan planlægge sin egen dag. Du har den direkte kontakt med kunden, og du behøver ikke at bekymre dig om at bruge din tid på løbende kontakt med samarbejdspartnere. Men der kan bestemt også være en ekstra værdi i at freelance sammen!

 

Læs mere… 0

Vi har samlet 5 gratis og yderst professionelle skrifttyper, som du kan frit kan benytte til logo produktion, eller til at opfriske din eksisterende typografi.

 

Læs mere… 0

2009 var året hvor jeg trodsede finanskrisen og valgte at kaste mig ud i en tilværelse som selvstændig. Jeg er blevet taget godt i mod her i lokalområdet og har haft rygende travlt. Jeg ser frem imod et spændende 2010, og ønsker alle mine kunder samt samarbejdspartnere et godt og lykkebringende nytår!

 

Hvad vil året 2010 bringe os indenfor webdesign? Det kan være rigtig svært at spå om fremtiden, og hvilke trends og tiltag året bringer. Men jeg vil komme med mine bud her:
Læs mere… 0

Her er nogle grundlæggende regler for at forbedre din typografi både på din hjemmeside med også til dine tryksager.

Regler er til for at blive brudt, men hvis du vil forbedre din typografi, og generelt have et pænere design, så har jeg samlet nogle gode råd.

 

Læs mere… 0

Freelance grafiker - din sikkerhed

 

Lej mig som jeres nye freelance grafiker på timepris, og dermed slippe for at ansætte en ekstra medarbejder til jeres grafiske design opgaver. Freelance grafiker breinholtandersen garanterer et kvalitetsprodukt, som lever op til tidens standard og krav når det handler om grafisk design.

 

Kontakt din freelance grafiker i dag.


Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk