Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Få udarbejdet et professionelt
logo design med de rigtig signaler

En virksomheds visuelle identitet og logo design er den synlige del af dens værdier.
Alle virksomheder har brug for et logo design, men behovet for styring og kontrol varierer. Den visuelle identitet og logo design er et arbejdsredskab som både internt og og eksternt, kan sikre sammenhæng og konsistens i virksomhedens budskab.

 

breinholtandersen er blevet til Bahnhof reklame- og webbureau.

Læs mere omkring logo design

 


logo-referencer

se-referencer

En tydelig identitet skaber en bedre klarhed overfor kunder, leverandører og medarbejdere. breinholtandersen vil kunne være behjælpelig, i udviklingen af en visuel identitet og logo design, hvad enten det handler om et "ansigtsløft" eller ny identitet.

 

Logo design processen

breinholtandersen har udviklet mange logoer igennem tiden og brugt mange timer på at kæle for detaljerne. Vi sætter en ære i at udarbejde de helt rigtige logoer for vores kunder, og det er vigtigt at kunden får hvad de har bestilt, da de valgte os som leverandør.

 

Kundens tanker

Et logo design begynder med en detaljeret beskrivelse fra kunden enten via e-mail, telefonisk eller et fysisk møde, hvor kundens tanker omkring virksomheden samt logoet bliver beskrevet. Det kan være kunden ønsker en bestemt farve eller stil. Det er samtidig vigtigt for os at kende kundens virksomhed/produkter/ydelser bedst muligt. Jo bedre vi kender kundens virksomhed, jo bedre kan vi repræsentere den visuelt og grafisk.

 

Research og inspiration

I mange tilfælde har vi brug for at sætte os ind i specielle brancher eller ønsker fra kunden. Vi undersøger også hvad kundens konkurrenter gør rent visuelt. Vi kopierer ikke stilen fra kundens konkurrenter, men vi undersøger hvordan vi kan gøre vores kunders logo design bedre.

Vi bruger desuden en del af vores arbejdstid, på at holde os opdateret med hvad der sker indenfor den grafiske branche, så vi er på forkant med tidens grafiske trend. Derfor kan vi udvikle moderne og professionelle logo designs til vores kunder.

 

Skitser

Nu er vi klædt godt på, så nu kan den kreative process begynde. Det er vigtigt for os ikke bare at sætte os ved computeren og begynde at arbejde, men derimod gribe en blyant og begynde at tegne nogle skitsere nogle ideer ned på papir. Denne process resulterer i mange forskellige versioner, elementer mm. til kundens logo design. Det er en kreativ process, der giver mere frihed og så kan vi hurtigere få afprøvet nogle ideer.

 

Digitalt logo design

Nu kommer vi til arbejdet ved computeren. Vi arbejder udelukkende med Adobe Illustrator, så kunden kan få et logo i et vektor format. Desuden leverer vi logoet i forskellige formater i Adobe Photoshop også, så kunden samtidig kan anvende deres nye logo på hjemmesider, e-mail signatur mm. Vi udarbejder normalt 1-3 logo forslag alt afhængig af hvordan den kreative process udvikler sig.

 

Præsentation af logo

Vi udarbejder altid en flot præsentation af logo(erne) og normalt bruger vi tid på at implementere logoet på forskellige elementer så som visitkort, brevpapir, hjemmesider, biler mm.

I langt de fleste tilfælde er kunden helt tilfreds med en af de forslag vi fremsender. Det hænder også at der er en lille ændring, hvor kunden måske ønsker en lidt anden farve eller skrifttype. Vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse, så derfor arbejder vi indtil kunden er 110% tilfreds med logoet - dette betaler kunden ikke ekstra for!

 

Godkendelse af logo

Når kunden er tilfreds med resultatet, fremsender vi en lille design manual hvor logoet er beskrevet med farve, font mm. Se et eksempel her.

Desuden leverer i logoet i de mest anvendelige filformater til tryk og webbrug til fremtidig anvendelse for kunden. Filerne bliver leveret i RGB, CMYK og Pantonefarver.

 

Kontakt på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf.: 20 98 77 41.

se eksempel på en design manual

Hvad koster et logo design?

For at vi kan udregne en pris på jeres logo design, kræver det en gennemgang af jeres tanker og krav til logoet. I startfacen af logo designet vil vi lave en samtale med jer, for at lære jeres virksomhed bedre at kende, så vi kan afspejle jeres værdier i logo designet.Et udvalg af logo design

 

 

logo-design-ltm-artkitekt-og-byggefirma

Logo design for et arkitekt- og byggefirma. Logoet afspejler de to typer huse virksomheder bygger, nemlig huse med fladt samt højt tag.

per-kejser-logo2

IT-konsulent Per Kejser kontaktede os, for at få udarbejdet en ny visuel identitet.

kb-jagt-logo

Webshoppen KBJagt.dk fik udarbejdet et logo design, der skulle være professionelt, enkelt og afspejle jagt branchen.

logo-stottecompagniet

Logo design for StøtteCompagniet, der tilbyder støtteforløb til borgere med ADHD, Aspergers, autisme, Tourette syndrom eller lignenede.

logo-design-black-snow
Logo design for webshoppen Black Snow.

logo-design-c-tilstedLogo design for it virksomheden C-Tilsted.

logo-design-lt-elevator

Elevatorfirmaet LT Elevator fik udarbejdet et ny logo og visuel identitet.

logo-design-brown-hillWebshoppen Brown Hill fik design et nyt logo.

logo-design-carservice-herfolge

Logo design for Carservice Herfølge.

logo-design-stevns

Stevns Gymnastik- & Idrætsefterskole har fået udarbejdet en nyt logo design.

logo-design-nielsens-fisk

Nielsens Fisk - logo design.

logo-design-sariel-group

Logo design for Sariel Group.

logo-design-skolernes-ressource-center

Skolernes Ressource Center har fået gennemarbejdet en ny visuel identitet herunder nyt logo design.

logo-design-olevinas

Logo design for Olevinas

logo-design-creative-magic

Udkast til logo design til tryllekunstner Creative Magic.

logo-design-hertzmann

Logo design Hertzmann.

logo-design-ordrebogen

Visuel identitet for Ordrebogen.dk - logo design.

logo-design-solforbindelsen

Logo design - solforbindelsen

logo-design-termografering-danmark

Logo design for Termografering Danmark. Logo viser et udsnit af et hus, hvor varmetabet bliver afspejlet af de gule og orange farver.

logo-design-den-gyldne-kylling

Logo design for Den Gyldne Kylling.

logo-design-linn

Logo design for Linn Industries.

logo-design-hildrisLogo design - Hildris.

logo-design-soviol

Logo design - Soviol.

logo-design-innovate

Logo design - Innovate

logo-design-invisma

Logo design for Invisma

logo-design-kezu

Logo design for Kezu

logo-design-kukula-capital

Logo design for Kukula Capital

logo-design-tp-management

TP Management har fået udarbejdet et nyt logo design.

 

"breinholtandersen har en sjælden evne til at leve sig ind i vores ønsker, uanset om dette omhandler vores brand, layout eller opbygning af vores website. De rammer rigtigt - hver gang. Vi er glade og trygge kunder. "

udtalelse-hanne-veje-stottecompagniet

 

 

nystartet-virksomhedSå tjek vores 
iværsætter startpakker her

The form you request is not available now.

Please try again later.

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk