Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Hjemmeside design og professionel rådgivning indenfor online markedsføring

Med vægt på brugervenlighed og moderne design, kan breinholtandersen udvikle en professionel hjemmeside, der matcher netop jeres behov. Hjemmesiden bliver implementeret i et Content Management System (CMS), så I selv kan styre indholdet. Det gælder tekst, billeder samt moduler som nyhedsbreve, billedgalleri, video mm.

 

breinholtandersen er blevet til Bahnhof Grafisk Design Bureau.
Læs mere omkring design og udvikling af hjemmesider her

 

Hjemmeside design referencer

 

Kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf.: 20 98 77 41.

 

Hvad koster en hjemmeside?

Det kræver en beskrivelse af opgavens omfang for at kunne svare på dette spørgsmål. Derfor er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for at få en pris. Du kan desuden også læse et blogindlæg vi har skrevet omkring netop hvad en hjemmeside koster.

 

 

 

Hjemmeside design og udviklingsprocessen

Der er mange trin i udviklingen af en hjemmeside, derfor har vi også valgt at fremhæve de punkter og processer man skal igennem, når man skal have udviklet og designet et ny hjemmeside.

 

Arbejdsprocessen ser sådan ud:

  1. Indhentning af information
  2. Planlægning
  3. Design af hjemmeside
  4. Udvikling af hjemmeside
  5. Test og færdiggørelse
  6. Vedligeholdelse

 

Punkt 1) Indhentning af information

Hvis man vil designe og udvikle en professionel hjemmeside, er det utrolig vigtigt, at kende kundens virksomhed bedst mulig. Det betyder at jo bedre vi kender vores kunder, jo bedre kan vi repræsentere dem visuelt og grafisk, og derfor udarbejdet et hjemmeside design der matcher kunder ønsker, afspejler branchen samt ramme målgruppen.

Derudover er det vigtigt at kender kundens behov i form af funktioner på hjemmesiden. Dette punkt er også afgørende for hvad omkostningerne forbundet med udviklingen af hjemmesiden er. Jo mere avanceret hjemmeside skal være, jo dyrere bliver den også at udvikle.

Enten fremsender vores kunder en e-mail med de ønsker og krav til hjemmesiden hvorefter vi går i gang med at analysere branchen samt målgruppen. Derefter kan vi udregne en præcis pris på opgavens omfang og fremsende en officielt tilbud til kunden. Vi afholder også interviews via telefonen og i de fleste tilfælde et fysisk møde ude hos kunden, for bedre at få en fornemmelse af virksomheden.

 

Nogle af de vigtigste punkter vi stiller kunder er:

 

Formålet med hjemmesiden

Hvad er formålet med hjemmesiden? Ønsker du måske at sælge et produkt eller en ydelse? Ønsker du at kunder skal tage kontakt eller er det noget helt andet?

 

Målet med hjemmesiden

Hvad vil du gerne opnå med din hjemmeside? To af de mest almindelige mål med hjemmesider er enten at tjene penge eller dele nogle informationer.

 

Målgruppen

Er der en bestemt type målgruppe du henvender dig til? Det er vigtigt at kunne sætte sig ind i målgruppens sted, når man opbygger og designer en hjemmeside. Hvad er alderen, kønnet eller interesserne.

 

Indhold

Hvilke oplysninger leder din målgruppe efter på din hjemmeside? Leder de efter specifikke oplysninger, en bestemt vare eller en online bestilling?

 

 

 

Punkt 2) Planlægning

Ved at anvende de informationer vi nu har indsamlet under punkt 1, er vi nu klar til at udarbejde en plan for din hjemmeside. Grundet vores store erfaring med programmer, vil vi i denne planlægningsfase være behjælpelig med at beslutte hvilke teknologier der matcher det behov som kunden har.

Vi udarbejder desuden et struktur over hjemmesiden, så vi nemt kan få et overblik. Det giver også mulighed for at udarbejde en hjemmeside, hvor vi har fokus på brugervenlighed. Ved større hjemmesider bliver der udarbejdet en udvidet produktionsplan hvor hjemmesiden bliver delt op i milestones.

 

udvikling-af-hjemmeside

 

 

 

Punkt 3) Design

Nu skal vi til at arbejde med den grafiske del. Her har vi målgruppen som en af de vigtigste faktorer, når vi begynder at designe. Hvis hjemmesiden fx. henvender sig til teenagere, vil den se meget anderledes ud end hvis målgruppen var bankkunder.

En anden vigtig faktor i designfasen er, at inkorporere elementer som firmaets logo og farver, for at kunne styrke den visuelle identitet.

Når vi har udarbejdet et udkast til hjemmesiden i form af forside og undersider, så vil vi fremsende en præsentation med vores tanker og ideer. Derefter tager vi en dialog enten telefonisk eller ved et møde.

Når designet bliver godkendt, kan vi gå videre til næste fase - udvikling.

 

 

 

Punkt 4) Udvikling

Nu har vi designet klar og vi er vi parat til at programmere en skabelon til Joomla CMS. Derefter installere vi den nyeste version af Joomla CMS, for at sikre at kundens hjemmeside er på kant med udviklingen. Skabelonen bliver installeret og ekstra moduler, komponenter og plugins bliver også installeret modificeret i forhold til kundens ønsker og design. Vi sikrer også at hjemmesiden bliver vist korrekt i de mest anvendelse browsere så som Internet Explorer, Safari, Google Chrome samt Firefox. Desuden optimerer vi designet så hjemmesiden bliver vist korrekt på smartphones samt tablets.

Vi leverer desuden alle vores hjemmeside med en standard søgemaskinetoptimering i form af Google-venlige URL-adressen samt muligheden for nemt at udfylde meta-tags samt beskrivelse.

 

 

Punkt 5) Test og færdiggørelse

Nu er hjemmesiden stort set klar, det eneste vi mangler nu er at teste alt for at være sikker på at ingen fejl forekommer. Alle funktioner, kontaktformular, komponenter og moduler bliver testet en sidste gang. Desuden tester vi også at hjemmesiden bliver vist korrekt i de forskellige browsere samt andre enheder.

Hjemmesiden ligger i denne testfase på vores server, så den ikke er synlig for omverden, men det er kun kunden og os der har adgang til den. Når alt er gennemtestet og kunden har godkendt, vil vi flytte hjemmesiden over på kundens webhotel og igen teste at alt er korrekt. Hjemmesiden er nu synlig for offentligheden.

 

 

Punkt 6) Vedligeholdelse

Når hjemmesiden er online er det ikke sikkert at udviklingen af hjemmesiden er ovre. Det er vigtigt at arbejde med statistikken fra Google Analytics, for at se om enkelte sider kan forbedres, så flere kunder tager kontakt eller køber mere.

Desuden er det vigtigt at man har en god placering i Google og andre søgemaskiner, så kan får genereret flere besøg og dermed også mere salg. Vi arbejder meget med søgemaskineoptimering og flere af vores kunder er utrolig tilfredse med at de kan se en væsentlig fremgang i placeringerne i forhold til tidligere.

 

 

 

Referencer af vores
hjemmeside designs:

Vi har samlet en liste over nogle af de hjemmesider vi har udarbejdet.

 

www.wallume.dk


Hjemmeside-design-for-wallume

 

 

www.multiconsulting.dk

multiconsulting

 

www.ollerupefterskole.dk

Ollerup-Efterskole

www.danpres.dk

 

danpres

www.jardex.dk

 

jardex

 

 

hjemmeside-design-citytime

CityTime

hjemmeside-design-haircare

HairCare

hjemmeside-design-morsoe

Morsø Brolægning

hjemmeside-design-allergi

Allergibutikken

hjemmeside-design-apexpartter

Apexpartner

hjemmeside-design-brownhill

BrownHill
hjemmeside-design-danpres
DANPRES

hjemmeside-design-fl-frugt

Fl Frugt

hjemmeside-design-ingleby

Ingleby

hjemmeside-design-invisma

Invisma

hjemmeside-design-jardex
Jardex
hjemmeside-design-kenjan
Kenjan

hjemmeside-design-ltm

LTM Arkitekt- og byggefirma

hjemmeside-design-norlingbo

NorlingBo

hjemmeside-design-ijbn

Østjysk Business Network

hjemmeside-design-ollerup

Ollerup Efterskole

hjemmeside-design-perkejser

PerKejser

hjemmeside-design-startgodt

Startgodt

hjemmeside-design-stottecompagniet

StøtteCompagniet

 

 

Joomla / WordPress CMS
Alle hjemmesider breinholtandersen udarbejder er implementeret i et CMS (Content Management System), hvilket gør jer i stand til at rette i alt indhold på hjemmesiden selv. Det har en del besparelse rent økonomisk, da i ikke skal have en virksomhed som breinholtandersen til, at opdatere jeres hjemmeside løbende. Systemet fungere på samme måde, som man kender det fra Word, når man skal rette, tilføje eller ændre i hjemmesiden. 
Vi arbejder med systemene Joomla og WordPress, som er open-source systemet, hvilket betyder at der ingen udgifter er forbundet.


Google venlig hjemmeside
Når breinholtandersen udarbejder en hjemmeside, tages der højde for at hjemmesiden er godt optimeret til Google samt andre søgemaskiner. Dette gøres ved at hjælpe af specielle "tags" (tegn), som hjælper søgemaskinerne med at indeksere hjemmesiden. Derudover vil undersider også hedder www.dinhjemmeside.dk/underside.html istedet for www.dinhjemmeside.dk/side-id-tal.

Læs mere omkring søgemaskineoptimering.

 

Processen
Hos breinholtandersen arbejder vi systematisk og struktureret omkring udviklingen af en webløsning. Vores udviklingsproces er opdelt i 5 hovedfaser der hver består af en række delprocesser, hvor vores medarbejdere målrettet arbejder med hver deres særlige spidskompetencer.


hjemmeside design process analyse


"For os er det vigtigt at have en imødekommende, forstående og samarbejdsvillig sparring, der ikke er bange for at sige sin mening og hjælpe os med vores målsætninger. Som kunde har man måske en idé om, hvad man vil have. Med breinholtandersen får man lidt mere. Apex Partner kan på varmeste anbefale breinholtandersen til alle der ønsker kompetent og faglig sparring i forhold til web og online markedsføring."

Reference hjemmeside design

hjemmeside-designer-rune-breinholt-andersen

Jeg hedder Rune Breinholt Andersen og jeg brænder for at lave hjemmesider!

 

 

Se nogle af vores referencer:


 

The form you request is not available now.

Please try again later.

Freelance grafiker - din sikkerhed

 

Kontakt en freelance grafiker og få udarbejdet et forslag til hjemmeside design og logo design. Du kan med fordel kontakte en freelance grafiker, som kommer udefra og ser på jeres virksomhed og marketingmateriale med et andet og nyt sæt øjne.

Du behøver ikke at have ansat en grafiker, men du kan med fordel anvende en freelance grafiker.

 

Kontakt din freelance grafiker i dag.


Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk