Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Rune Breinholt Andersen - CV - Curriculum Vitae for en freelance grafiker

Download pressebillede - web - tryk


Jeg hedder Rune Breinholt Andersen. Jeg er uddannet grafiker og har været inden for den grafiske branche i mange år efterhånden.

Jeg blogger desuden omkring grafisk design og iværksætteri. Jeg holder mig løbende opdateret med hvad der sker inden for den grafiske branche, så jeg er med til at udvikle mig. Det kommer desuden også til gavn for mine kunder, da jeg kan tilbyde en moderne stil.


Jeg har uddannet grafiker hos Mercatus Reklamebureau, hvor jeg har fået den grundlæggende uddannelse indenfor grafisk arbejde. Jeg har primært beskæftiget mig med annonce produkter, rentegning, hjemmeside opgaver og generel dtp arbejde.

Efterfølgende fik jeg arbejde som inhouse grafiker hos DKT A/S (Dansk Kabel Teknik) hvor jeg var i 4 år. DKT arbejder coaxiale og optiske produkter inden for kabel tv branchen. Mine opgaver bestod i fotografering af produkter, udarbejde af marketingmateriale så som brochure, annoncering, messestand design og opsætning, opdatering af hjemmeside som webmaster samt support til afdelinger i Sverige og Finland. Jeg afsluttede med at udarbejde en ny visuel identitet indeholdende nyt logo design, design manual samt en gennemsående grafisk linie.

Nye udfordringer ventede for mig, så jeg fik arbejde hos .brief konceptbureau på Nørrebro. Jeg arbejdede her rigtig meget med logo design, hjemmeside design, udarbejde af brochure, annoncer mm. Af spændende kunder kan nævnes Novo Nordisk, hvor jeg var fast annonce producent samt udarbejdede rigtig meget intern materiale for diverse afdelinger.

Jeg har desuden været tilknyttet som freelance grafiker hos reklamebureauet M4M, hvor jeg designede og programmerede hjemmesider.

i 2009 valgte jeg så at blive selvstændig og arbejder nu som freelance grafiker. Jeg beskæftiger mig primært med visuelle identiteter, herunder logo design og design manualer samt hjemmeside udvikling. Hjemmeside udvikling tæller både design af hjemmeside med også programmering og implementering i content management systemer( CMS), så kunder selv efterfølgende selv kan arbejde videre med deres hjemmeside.

 

Du kan fange mig her: Twitter, Facebook, Linkedin samt Google.

 
CV - for en freelance grafiker
 

1997-1998

Århus Tekniske Skole - Introduktion til den grafiske uddannelse
 
1998-2002
Mercatus Reklamebureau A/S, Grenaa - Grafiker uddannelse
 
2002-2003
DjurslandS.net, Glesborg - Udstationeret som civil værnepligtig
 
2003-2007
DKT A/S, Roskilde - Grafisk designer
Beskrivelse: Udarbejdelse af alt marketingmateriale; Website, brochure, annoncer, fotografering af produkter, design af messestande, udvikling af ny visuel identitet samt marketingsupport til afdelinger i Sverige og Finland.
 
2007-2009
.brief konceptbureau, København - Art director
Beskrivelse: Udarbejdelse af websites, logo, annoncer, plakater, visuelle identiteter samt fotografering.
 
2009-2009
 
2009-2013 
breinholtandersen, Hadsten - Freelance grafiker
 
2013- 
Bahnhof Reklame- og webbureau -
Art director / Partner
 
 
Netværk:
2009 -
 
 
 
Andre aktiviteter: 
 
2001-2004
Udgivelse af ungdomsmagasinet eXpose Magazine i Jylland.
eXpose Magazine var et banebrydende lokalt ungdomsmagasin, der blev udgivet i Grenaa, Randers, Ikast og Herning i trykt udgave. Derudover havde vi udviklet et website med blogs, WebTV og havde en masse to-vejs kommunikation med de unge.
 
2007-2008
Stiftelse af Den Jyske Alliance FodboldForening (DJAFF).
DJAFF er en jysk fodboldklub i København med formålet, at socialisere jyder i København med fodbold som fælles omdrejningspunkt. Interessen omkring DJAFF er blevet stor, og blev også fulgt af et tv-hold, da de medvirkede i tv-programmet "Vejen til Parken" med Ebbe Sand som vært. Mine opgaver betod bl.a. i selve opstartfacen, hvervekampagne af spillere, ansvarlig for hjemmeside, daglig ledelse samt post som næstformand i bestyrelsen. 

Freelance grafiker - din sikkerhed

 

Spar penge ved at anvende en freelance grafiker til, at varetage udarbejdelse af jeres marketingmateriale. Hos freelance grafiker breinholtandersen har vi mange kunder, vi løbende hjælper med grafisk assistance. I kan med fordel få tilbud på jeres opgaver eller ved at hyre mig på timepris.

 

Kontakt din freelance grafiker i dag.


Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk