Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

Kreativ og inspirerende blog om grafisk design og iværksætteri

Vi har samlet en liste over 40 af de bedst og pæneste Facebook fansider der findes. Det kan være med til at give jer noget inspiration til jeres egen Facebook fanside.

Læs mere… 0

Facebook har annonceret en større opdatering af deres hjemmeside kaldet "Facebook Timeline".

Timeline er historien om dit liv, alle dine historier/begivenheder i dit liv og en ny måde at udtrykke hvem du er, fortalte Mark Zukerberg på deres F8 Developer Conference.

Læs mere… 0

Vi har tidligere skrevet  blogindlægget Hvordan designer man en professionel Facebook Fanside. Facebook har siden da lavet om på deres design og måden man laver fansider på, så her kommer en ny guide til at lave en Facebook Fanside.

 

Læs mere… 9Interessant statistik omkring sociale medier.
Det giver lidt stof til eftertanke...

Læs mere… 0


Facebook brugere skifter oftere og oftere profilbillede, og det skal man ikke være helt ligeglad. Man skal udnytte det...

 

Læs mere… 0

Her er en lille video-hilsen, som en tak til alle jer der følger mig på min Facebook Fanside

 

Læs mere… 0

Bemærk:

 

Facebook har lavet deres design/opsætning om, derfor har breinholtandersen udarbejdet en ny guide, som du kan finde her.

Din personlige profil på Facebook, kan kun give dig lidt opmærksomhed, hvorimod med en Facebook Fanside kan du nå meget længere ud.

Læs mere… 0

Linkedin er et godt redskab til at komme i kontakt med potientelle kunder på. Men det er vigtigt at du får lagt en stategi og en målsætning, for hvordan du vil anvende Linkedin. Er dit mål at få 3 nye tilslutninger hver dag? Måske ønsker du at blive mere aktiv i diverse grupper? Eller ønsker du ganske enkelt flere salgsemner?

Jeg har samlet nogle gode råd til, at få mere ud af Linkedin.

 

Læs mere… 0

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk