Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

05 Jun

Hvad er responsivt hjemmeside design?

Den traditionelle måde at surfe på nettet har ændret sig. Flere og flere anvender nemlig deres mobiltelefoner, tablets og endda deres tv til at gå på nettet med.

Udviklingen går stærkt! Vi må erkende at mobile enheder ikke forsvinder, og når man surfer løs på nettet med disse enheder, er det utrolig vigtigt at ens hjemmeside bliver præsenteret på bedst mulig måde, optimeret specielt til de enkelte enheder.

 

Men hvad er responsivt design så?

Responsivt hjemmeside design betyder rent oversat, at hjemmesiden justerer sig ind alt afhængig størrelsen på din webbrowser - mindre og større.

Det betyder også at det ikke er nødvendigt at lave flere versioner af en hjemmeside, men derimod kontrollerer det hele via CSS, HTML, fleksibel layout og kodningsteknik, så hjemmesiden bliver skaleret til brugerens størrelse af webbrowseren.

 

Hvordan ser din hjemmeside ud på forskellige enheder?

Du kan selv teste hvordan din hjemmeside ser ud på forskellige typer enheder her: resizeMYBrowser
 

Du kan se et eksempel på responsivt hjemmeside design, som jeg har lavet her: www.runeandersen.dk 

- Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Sidst ændret Onsdag, 18. Juli 2012 07:00

Skriv en kommentar

Husk at udfylde felter markeret med (*)

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk