Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

19 Okt

Hvad er prisen på en ny hjemmeside?

Hvad koster en hjemmeside? Hvad koster en hjemmeside?

Jeg får utrolig mange henvendelser fra kunder, som vil vide hvad en hjemmeside koster - det vil du sikkert også?


Hvad koster en hjemmeside så?

Hvad koster en bil? Det er lidt det samme, nemlig utrolig svært at svare på :O)

Derfor har man brug for at vide hvilken type bil man ønsker, hvilket ekstraudstyr der skal med osv. osv. Det er lidt det samme med, at kunne udregne en pris på en hjemmeside. Man har brug for at vide hvilke ønsker og krav man har til hjemmesiden. Der findes i dag rigtig mange muligheder, og nogle af mulighederne kunne være disse:

 

- Kontakt formular

- Billedgalleri

- Debatforum

- Nyhedsbrev

- Søgefunktion

- Afstemninger

- Bruger logind

- Mulighed for flere sprog

- Blog

- Søgemaskineoptimering

 

 

hvad-koster-en-hjemmeside

Kvalitet koster

I vores verden er alle kunder unikke, derfor arbejder vi ikke med færdiglavet skabeloner, men derimod designer og layouter et unikt hjemmeside design til hver kunde fra bunden, der matcher deres ønsker, krav og behov. Dermed skaber vi også en rød tråd igennem jeres visuelle identitet.

Hvis man er iværksætter, så har vi nogle iværksætter-startpakker hvor man kan få udarbejdet en hjemmeside fra 14.950,- ex. moms. Vi kender til det at være iværksætter, derfor ønsker vi at give nyetablerede virksomheder en god start med vores kvalitets-startpakker. Bemærk at det kræver at du har et CVR-nummer, der er under 12 måneder gammelt.

Hvis du har, eller arbejder i en veletableret virksomhed og har brug for at få frisket jeres hjemmeside op med et nyt og nutidigt layout, som matcher jeres branche og værdier kan vi bestemt også være behjælpelig med dette. Vi har løst en del af disse opgaver og kan også være behjælpelig med rådgivning, så i får det bedste resultatet. 

 

 

Processen

Arbejdsprocessen omkring udviklingen af en hjemmeside består af 5 hovedfaser, der hver består af en række delprocesser. Hos breinholtandersen arbejder vi struktureret og systematisk omkring udviklingen af en hjemmeside. Disse 5 hovedfaser er skrevet herunder:

 


1) Startfasen handler om at analysere og afdække jeres behov for at sikre den bedst mulige start på hjemmeside projektet.


2) Derefter går den kreative process i gang, hvor vi begynder at opbygge strukturen og klaregøre de overordende designelementer så som stil, farve, illustrationer, billeder mm.


3) Når grundfundamentet er klartlagt, kan vi gå i gang med det visuelle design.


4) Når designet bliver godkendt, går udviklingen i gang. Det betyder at designet bliver udarbejdet som en skabelon og implementeret i Joomla CMS, WordPress eller andet hvis dette ønskes. Derefter bliver alle elementer, moduler og komponenter opsat og layoutet, så det matcher til jeres visuelle identitet. Desuden sikrer vi at hjemmesiden bliver vist korrekt på de mest anvendelige browsere dels på PC, Mac samt mobiler enheder som smartphones samt tables.


5) Inden lanceringer af hjemmesiden bliver kunden undervist i Joomla CMS samt hele hjemmesiden. Derefter bliver hjemmesiden overført til kundens domæne og alt bliver testet inden lanceringen.
struktur-paa-hjemmeside 

Joomla CMS

Hos breinholtandersen arbejder vi primært med Joomla CMS (Content Management System), som er et open-source software system, der gør det muligt at opdatere og vedligeholde ens hjemmeside online via en browser. Joomla CMS er utrolig brugervenligt og det er ikke nødvendigt at have kendskab til programmering eller have en udviddet teknisk erfaring, for at kunne arbejde med dette stykke software. breinholtandersen underviser desuden altid vores kunder i brugen af Joomla CMS, så vores kunder altid er selvkørende.

 

Søgemaskineoptimering - SEO

Vi leverer hjemmesider der er standard søgemaskineoptimeret. Det betyder bl.a. at hjemmesidens URL'er er optimeret til søgemaskiner samt diverse andet kode er optimeret til Google, så grundfundamentet er i orden. Hvis du ønsker en bedre placering på dine søgeord, kan vi være behjælpelig med dette.

 

 

Vælg det korrekte webhotel

Vi har mange års erfaring med diverse webhoteller, og kan igennem dialog rådgive jer omkring valget, så i ikke får unødvendige udgifter. Mange har forskellige behov og her gælder det om ikke at betale for meget, men kun hvad der er nødvendigt. Vi samarbejder primært med Gigahost, som har nogle særdeles fornuftige priser.

 

Referencer:

 

Herunder har vi samlet et lille udvalg af de hjemmeside løsninger vi har udarbejdet. For at se mere referencer klik her

 

 

Hjemmeside design: www.wallume.dk


Hjemmeside-design-for-wallume

 

 

Hjemmeside design: www.multiconsulting.dk

multiconsulting

 

Hjemmeside design: www.ollerupefterskole.dk

Ollerup-Efterskole 

Hjemmeside design: www.danpres.dk

 

danpres 

Hjemmeside design: www.jardex.dk

 

jardex 

 

 

Navn:

E-mail:

Besked:

Interesseret i en pris på udvikling af hjemmeside?Indtast dine oplysninger og beskriv dine ønsker til hjemmeside og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

Sidst ændret Tirsdag, 30. oktober 2012 11:46

Skriv en kommentar

Husk at udfylde felter markeret med (*)

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk