Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

28 Nov

Hjemmeside design trends i 2012

Hjemmeside design trends i 2012 Hjemmeside design trends i 2012

Det er blevet en årlig tradition, at skrive omkring hjemmeside design trends. Vi har tidligere omkring Webdesign trends i 2010 og Hjemmeside design trends i 2011. Og nu er turen kommet til hjemmeside design trends i 2012, hvor vi kommer med vores tanker og skud på, hvad der rent visuelt kommer til at kendetegne hjemmeside designs i det kommende år.

 

Typografi

At bruge tekst som en stor del af hjemmeside designet, er en trend der kommer mere og mere frem. Det er vigtigt at anvende en fed skrifttype, så teksten ikke forsvinder, men derimod bliver mere synlig og kommer til at præge designet. Det er også vigtigt at huske på, ikke at bruge for mange skrifttyper, da det vil forstyrre designet. Det vil blive endnu mere udbredt i 2012, så begynd allerede nu at tænke over hvordan i kan overveje det.

hjemmeside-design-trends-2012

 

 

Video

Få lavet en firmaprofil video på jeres hjemmeside, og i er med på trenden! Som internet forbruger i dag, skal vi helst ikke bruge meget tid på en hjemmeside, før vi træffer et valg om kontakt eller finde en anden leverandør. Derfor gør i det langt nemmere for jeres kunder, at få en meget kort video-intro til jeres virksomhed på forsiden.

hjemmesid-design-trends-med-video

 

 

Mobile platforme

Få optimeret jeres hjemmeside til mobile platforme, så som smartphones og tables.

hjemmeside design trends mobil platform

 

 

QR Koder

Få integreret QR koder som en del af jeres markedsføring bl.a. i form af trykte visitkort med QR kode, som bl.a. kan lokke bruger ind på jeres hjemmeside forside, blive præsenteret for en video eller gemme kontaktoplysningerne i deres mobil-telefon. Læs mere omkring hvordan i kan anvende QR kode i vores blog-indlæg 10 måder at anvende QR Koder eller Lav dine egne QR koder.

 

Visitkort med QR koder

 

Det var hvad vi havde omkring hjemmeside design trends i 2012. Hvis i selv har nogle ideer er i meget velkomne til at skrive dem herunder i en kommentar.

Sidst ændret Onsdag, 18. Juli 2012 06:59

Skriv en kommentar

Husk at udfylde felter markeret med (*)

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk