Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

23 Jan

10 gode grunde til at vælge Joomla til din nye hjemmeside

10 gode grunde til at vælge Joomla til din nye hjemmeside 10 gode grunde til at vælge Joomla til din nye hjemmeside

Der findes idag rigtig mange CMS'er (Content Management System) og en af de bedste er Joomla CMS.

 

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal vælge Joomla CMS til din nye hjemmeside. Dette blogindlæg dækker 10 af de bedste grunde til at kunder vælger at anvende Joomla CMS. Joomla CMS er ikke så populært som WordPress, men popularitet er ikke et mål for om det er det korrekte valg for dig. Det handler om at vælge det korrekte CMS til netop den opgave/krav som du har. 

 

joomla-logo-gennemsigtig 

 

1) Nemt at bruge

Joomla CMS er utrolig brugervenlig, hvilket er vigtigt når man skal arbejde koncentreret med en hjemmeside. Platformen er designet med brugervenlighed for øje. Det betyder at man ikke behøver at være teknisk dygtig, for at kunne arbejde med Joomla CMS. Hos breinholtandersen er undervisning i Joomla CMS også en del af de tilbid vi udarbejder til vores kunder, så de nemt og enkelt selv kan arbejde videre med hjemmesiden.

 

2) Det er gratis

Joomla er et gratis open source system, hvilket betyder at udviklerne af systemet har offentliggjort det gratis på nettet med henblik på, at man kan bruge det samt forbedre systemet. Det betyder også at du ikke skal betale en licens til systemet eller have løbende udgifter forbundet med systemet.

 

 

3) Et system i høj kvalitet

Systemet bliver løbende opdateret og udviklet, så det matcher de krav forbrugerne har i dag. Desuden anvender de den nye teknologi, så systemet er opdateret til tidens trend, bl.a i form af mobiloptimeret hjemmeside.

 

4) Masser af ekstra funkioner

Joomla har en masse ekstra moduler, komponenter og plugins, som man i langt de fleste tilfælde kan hente gratis via deres Joomla Extensions Directory. Bla. kan du tilkoble funktioner som webshop, billedgalleri, debatforum, backup, social community, avanceret blogsystem og meget meget mere. Der bliver desuden hele tiden udviklet en masse nye ekstra funktioner.

 

5) God navigation

Et menusystem der er nemt at finde ud af er altafgørende i dag. Både på hjemmesiden men også i backend er det nemt at finde frem og tilbage selvom der findes avancerede muligheder for at udvide sit menusystem

 

6) Forberedt til søgemaskineoptimering

Systemet er som standard godt optimeret til søgemaskiner så som Google. Derudover findes der muligheder for at arbejde lidt mere for at få et bedre resultatet og mulighed for at få en bedre placering i Google.

 

7) Udvikle dit eget design

Der findes rigtig mange gratis og købe Joomla skabeloner på nettet, som er nem at installere og anvende. Hvis du ønsker dit eget hjemmeside design i Joomla, da det skal matche din virksomheds visuelle identitet, så er dette bestemt også muligt. Du kan bl.a. se nogle af de hjemmeside referencer, hvor vi har udarbejdet en Joomla hjemmeside.

 

8) Stort community

Hvis du skulle have nogle problemer, udfordringer eller brug for hjælp, så findes der rigtig mange som arbejder med Joomla. Der findes endda et kæmpe stort community, hvor udviklere fra hele verden er samlet og klar til være behjælpe med at hjælpe til.

 

9) Regelmæssige opdatering

Der kommer regelmæssige opdatering til Joomla for, at sikre systemet i mod hackere og virus bl.a. Det hjælper også systemet til at blive opdateret med den nyeste teknologi og samtidig forbygge eventuellt nedbrud. Det faktum, at der regelmæssigt kommer opdateringer, betyder, at udviklerne arbejder hårdt for at holde systenet moderne.

 

10) Beskyttelse imod spam

Joomla krypterer alle e-mail adresse automatisk, så de ikke bliver opfanget af robotter der kommer forbi din hjemmeside. Denne spam beskyttelse tilbydes af Joomla. Det er desuden også muligt at installere yderligere beskyttelser i form af plugins og komponenter.

 

 

Læs eventuelt mere omkring Joomla på deres egen officielle hjemmeside her.

Sidst ændret Onsdag, 23. januar 2013 14:41

Skriv en kommentar

Husk at udfylde felter markeret med (*)

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk