Freelance grafiker med speciale i logo design og hjemmeside design

  • Hjem
  • »
  • Blog
  • »
  • Blog
  • »
  • LTM Arkitektfirma valgte breinholtandersen til deres nye logo
09 Maj

LTM Arkitektfirma valgte breinholtandersen til deres nye logo

LTM Arkitektfirma ville opgradere deres visuelle udtryk, så de fremstod mere moderne og nutidig og samtidig afspejle deres professionelle produkter.

 

 

Derfor tog LTM Arkitektfirma kontakt til freelance grafikeren Rune Breinholt Andersen fra breinholtandersen.dk for samtidig at ændre navnet fra Arkitektfirmaet LTM til LTM Arkitekt- og byggefirma.

Efter et indledende møde, hvor forventninger, stil, markedsføring samt andet blev vendt, gik breinholtandersen igang med at udarbejde linierne til den grafiske identitet.

LTM Arkitektfirma havde et ønske om, at logoet skulle signalere at de både tegnede huse med fladt og højt tag. Desuden skulle det være pænt og præsentabelt, så det kunne afspejle deres værdier og håndværk.

Der blev udarbejdet et logo og en visuel identitet og præsenteret for LTM Arkitektfirma. Den mest udfordrende opgave var, at få illustreret deres to typer huse, men det blev gjort på denne måde:

LTM-arkitekt
 

Ser man huset forfra er det med højt tag og ser man det fra siden er det med fladt tag.

Resten af deres visuelle identitet samt andet materiale blev udarbejdet til LTM Arkitekt. Du kan læse mere omkring LTM Arkitektwww.ltm.dk

Sidst ændret Onsdag, 13. februar 2013 07:22

Skriv en kommentar

Husk at udfylde felter markeret med (*)

Tilføj breinholtandersen på FacebookFølg breinholtandersen på TwitterFølg breinholtandersen på YouTube Find breinholtandersen på Google+ Tilføj breinholtandersen på Linkedin

Freelance grafiker - Rune Breinholt ANdersen med speciale i logo og hjemmeside design

Granvej 2
8370 Hadsten
Tlf.: 71 99 06 99


CVR: 29040656
E-mail: rune@breinholtandersen.dk